1 Kasım 2010 Pazartesi

DEKORSTİCKER İLE DUVARLARINIZ RENKLENSİN

BU AYNALARLA DUVARLARA

YEPYENİ BİR SOLUK GELİYOR.

Son aylarda daha fazla gözümüze çarpan ve kırılmaz dekor aynalar olarak tanımlanan yepyeni bir dekorasyon ürünü var. Pleksi-glass malzemeden üretildiği için kırılmaz olarak nitelenen bu aynalar klasik cam aynaların aksine istenen her şekilde kesilebildiği için birbirinden şık ürünler ortaya çıkıyor.

DekorSticker.com tarafından da piyasaya sürülen ürünler birbirinden farklı tasarımlarla evlerinizi şenlendirecek. Özellikle salon, oturma odası ve yatak odalarının vazgeçilmezi  haline gelecek olan kırılmaz dekor aynalar mekanlara derinlik ve ferahlık sağlarken farklı Çerçevesiz olarak kullanılan ve 3mm kalınlığında malzemeden lazer kesim yöntemi ile üretilen aynalar kullanım kolaylığı da sağlıyor. Kırılmaz dekor aynaları monte etmek için duvar delmeye çiviler çakmaya ihtiyaç yok. Kullanılan malzeme çok hafif olduğu için kolaylıkla çift yüzlü bantlarla duvara yapıştırılabilen aynalar istenildiğinde çıkartılabiliyor. Dikkatli olunması halinde de duvarda herhangi bir hasar bırakmıyor. Sadece ev değil, ofis, restoran, okul ve benzeri mekanların da dekorasyonunda kullanılan dekor aynalar hem güvenli hem de uygun fiyatlı bir dekorasyon seçeneği olarak
karşımıza çıkıyor. Eğer isterseniz DekorSticker.com sizin istediğiniz şekli ya da yaptığınız bir çizimi de ayna haline getirebiliyor, ayrıca özel boyut isteklerini de yerine getirebiliyor. 
Ayrıntılar için ;
www.dekorsticker.com


Sitedeki diğer muhteşem ürünlerden bazıları




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...